Lunch in Geleen bij Jolie’s

Bij Jolie’s kun je gezellig lunchen in Geleen en je eigen smakelijke lunchplankje samenstellen. Je hebt een ruime keuze uit warme en koude gerechtjes, waaronder Ciabatta broodjes, Toasti’s & Salades. Je bepaald zelf hoeveel gerechtjes jij op kan, fijn als je grote honger hebt of juist niet zo veel trek. Wij adviseren om voor 3 gerechtjes per persoon te bestellen voor de lunch. Bijvoorbeeld een lekkere ciabatta met een gezonde salade en een verwarmend soepje. Heb je niet zo veel trek? Hou het dan bijvoorbeeld bij alleen een soepje of een ciabatta.

Gezellig lunchen bij Jolie’s Geleen

Gezellig lunchen bij Jolie’s Geleen

Bij Jolie’s Geleen geniet je met het hele gezin van de lekkerste lunch. Doordat je zelf je lunchplankje kunt samenstellen kies je zelf voor verschillende hapjes die jij lekker vindt. Natuurlijk hebben we ook aan onze kleinste gasten gedacht. De speciale kids menukaart staat vol met de lekkerste hapjes, drankjes en toetjes voor kinderen. Bestel voor je zoontje of dochtertje bijvoorbeeld onze heerlijke poffertjes met een speciale kindercocktail en een ijsje na. Je bent welkom om te komen lunchen tussen 11.00 en 18.00. Ook kun je genieten van lekkere bites. Deze bites heerlijk te combineren met een lekkere cocktail, glaasje wijn of (speciaal) biertje.

De lekkerste lunch van Limburg

De lekkerste lunch van Limburg

Schuif gezellig binnen of buiten op het terras aan om je te laten verrassen door de lekkerste lunch van Limburg. Door onze ruime lunchtijd, van 11.00 tot 18.00, kun je ook later op de dag nog genieten van een afwisselende lunchplank. Stel deze samen met 1, 2, 3 of zelfs meer gerechtjes per persoon. Uiteraard kun je je lunchplankje ook met onze vegetarische gerechtjes samenstellen, voor mensen die vegetarisch eten. Er is een ruime keuze aan allerlei verschillende ciabatta’s, toasti’s, soepjes, salades en warme gerechtjes zodat er voor ieder wat wils is. Ook voor de kleintjes. Zeker zijn van een tafeltje? Dan raden we je aan om te reserveren! Je kunt reserveren door 046-4742956 telefonisch contact op te nemen of door een bericht te sturen via de contactpagina.

Wilt u graag komen lunchen?

Reserveren is gewenst en kan door te bellen naar 046-4742956 of door een bericht te sturen via het contactformulier.

Aankomende evenementen

Agenda

Reserveer nu jouw gezellige etentje bij Jolie’s Geleen!

Contact