De leukste feestlocatie in Limburg

Voor feestelijke gelegenheden of grote groepen ben je aan het juiste adres bij Jolie’s Geleen. Wij verzorgen voor jou een lunch, diner of borrel naar wens met verschillende heerlijke gerechtjes. Neem contact op voor de mogelijkheden voor onze feestlocatie in Geleen zodat we samen jouw feestelijke avond vorm kunnen geven. In overleg is het ook mogelijk om het hele restaurant af te huren.

Verjaardag, jubileum en andere speciale gelegenheden

Verjaardag, jubileum en andere speciale gelegenheden

Als je een speciale gelegenheid nog bijzonderder wilt maken vier je jouw feestje bij Jolie’s Geleen. Kom bijvoorbeeld je verjaardag vieren in het restaurant, waarbij jij en je gasten volledig in de watten worden gelegd. Je geniet van de lekkerste warme en koude gerechtjes met een shared dining concept in ons sfeervolle restaurant in Geleen. Je kunt zowel komen lunchen als dineren en het is mogelijk om het restaurant af te huren voor jouw hele gezelschap. Op de drankkaart staan lekkere cocktails, goede wijnen, verfrissende biersoorten en natuurlijk fris en sapjes.

Cocktailthema voor jouw feest of verjaardag

Cocktailthema voor jouw feest of verjaardag

Wij doen er alles aan om jouw feest of verjaardag perfect te laten verlopen. Kies bijvoorbeeld voor een speciaal thema, waarop wij de drankjes aanpassen. Onze cocktailbar leent zich perfect voor bijvoorbeeld een feestje in een jaren ’20 thema of een Sex and the City-thema. Jij verzint het en wij denken met je mee. Je gasten worden de hele avond bediend door ons vriendelijke personeel waardoor jij van je eigen feestje kunt genieten alsof je zelf ook te gast bent.

Neem contact op

Heb je vragen over de organisatie van jouw feestje of speciale gelegenheid? Alles is naar wens aan te passen en voor een voorstel op maat ontvangt kun je zowel telefonisch contact opnemen 046-4742956 als via het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Aankomende evenementen

Agenda

Reserveer nu jouw gezellige etentje bij Jolie’s Geleen!

Contact