Cocktailbar Jolie’s Geleen

Kom cocktails drinken bij Jolie’s, waar we heerlijke vers gemaakte cocktails serveren. Je hebt de keuze uit een groot aantal cocktails, van de klassiekers tot onze eigen creaties en grote cocktails die je kunt delen met je vrienden. Jolie’s is de plek om cocktails in Geleen te drinken. Alle cocktails worden met veel passie voor jou bereid. Omdat de drankjes vers voor je klaargemaakt worden kan het iets langer duren voordat jij je cocktail voor je neus hebt, maar het is het wachten dubbel en dwars waard.

Cocktails & Bites

Cocktails & Bites

Jolie’s Geleen is dé cocktailbar in de buurt, waar je naast smakelijke cocktails ook de allerlekkerste bites kunt bestellen. Denk hierbij aan smakelijke nacho’s, luxe kroketjes of andere lekkere snacks. Met de ruime keuze in cocktails en borrelhapjes kun je altijd gezellig komen borrelen. Het is niet nodig om te reserveren als je gewoon gezellig cocktails wilt komen drinken. Zowel binnen als buiten is er de ruimte om lekker te borrelen. Op een zonnige dag geniet je op ons terras in het zonnetje van jouw versbereide cocktail. Daar krijg je een echt vakantiegevoel van! Bij Jolie’s Geleen kun je ook grote cocktails bestellen die je deelt met je vrienden. Geniet bijvoorbeeld van de Fishbowl van 2,5 liter die het goed doet op Instagram! Neem alvast een kijkje op onze cocktail-, & biteskaart.

Cocktail Night

Cocktail Night

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseren we een speciale Cocktail Night met thema. Tijdens deze avond geniet je van speciale cocktails en krijg je tijdens het happy hour van 22:00 tot 23:00 alle* cocktail voor €6,00. Ook delen we deze avond gratis shotjes en/of hapjes uit. *uitgezonderd Fishbowls. Om 20:00 begint de DJ al met het draaien van lekkere dansbare muziek. Kom zeker een keer langs tijdens de Cocktail Night om te genieten van smaakvolle cocktails, zowel alcoholisch als non-alcoholisch, shotjes, bites en de tunes van de DJ.

Benieuwd naar onze cocktailkaart of heeft u vragen over onze Cocktail Night?

Kom langs of bel vrijblijvend naar 046-4742956 of stuur een bericht te sturen via het contactformulier.

Aankomende evenementen

Agenda

Reserveer nu jouw gezellige etentje bij Jolie’s Geleen!

Contact